Wilfried Naessens, de partner voor uw centrale verwarming aan de kust!

Is uw ketel, boiler of centrale verwarming stuk? Bel dan snel naar Wilfried Naessens uit Leffinge, West-Vlaanderen, en het is zo gefikst! De vakmannen van ons familiebedrijf kennen hun vak en helpen u snel en professioneel uit de nood. Heeft uw centrale verwarming dus dringend herstellingen nodig? Vertrouw op Wilfried Naessens en vergeet uw zorgen!

Niet alleen voor dringende herstellingen aan uw centrale verwarming, maar ook voor het volledige onderhoud van uw ketel of boiler kunt u op Wilfried Naessens rekenen. Wij onderhouden uw cv-installatie met de grootste zorg en voeren ook duurzame herstellingen uit, zodat u er snel weer warmpjes bij zit.

Wij bieden een totaaloplossing voor uw cv. Zo kunt u bij ons terecht voor de vernieuwing of vervanging van uw boiler of ketel en zelfs de volledige renovatie van uw centrale verwarming. Wenst u over te schakelen van mazout naar gas? Ook daarvoor vertrouwt u het best op Wilfried Naessens. Daarnaast vervangen wij defecte leidingen en reinigen wij uw ketel. Hiervoor leveren wij uiteraard ook alle correcte attesten.

Voor een complete oplossing voor uw centrale verwarming in de regio Middelkerke, West-Vlaanderen, schakelt u dus Wilfried Naessens uit Leffinge in. Wij stellen graag een persoonlijke offerte voor u op, volledig gratis en vrijblijvend. Bel ons dus snel!